dimarts, 24 de febrer de 2015

Benvinguda i presentació

Iniciem aquest Blog dedicat a la meva professió: la psicologia sanitària.

Per començar voldria presentar-me:Em dic Ferran Martinena, soc llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona l'any 1990 i des de llavors he desenvolupat la meva activitat com a psicòleg de manera ininterrompuda.

En constant formació, he assistit a gran nombre de cursos, jornades, seminaris i congressos. Posterior a la meva llicenciatura vaig realitzar un Màster de Clínica en Salud Mental i un altre Màster de Psicologia Clínica Infantojuvenil.

Adscrit a la secció de Psicologia Clínica, de la Salut i la Psicoteràpia i a la secció de Psicologia del Transit i Seguretat del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Membre ordinari de la División de Psicologia Clínica y de la Salud del Consejo General de la Psicología de España. 

Disposo d'una llarga trajectòria com a docent en cursos, jornades, seminaris, sessions clíniqies, congressos i conferències, organitzades per diferents entitats públiques i privades. També he realitat i coordinat cursos de formació per a professionals en la Universitat de Barcelona, en la Universitat Autònoma de Barcelona, en la Universitat Ramon Llull i en la Universitat de Lleida.

Per altra banda, també he realitzat conferències organitzades per l'Institut Català de la Salut.

Pel que fa a les meves tasques professionals sempre he treballat en el camp de l'atenció privada i en l'actualitat faig atenció psicològica al Servei d'Atenció Multidisciplinari a Sant Boi de Llobregat i al Centre de Salut Sesrovires a Sant Esteve Sesrovires. Des de l'any 2013 també col.laboro habitualment RTV10-Ràdio Sant Esteve amb entrevistes que em realitzen sobre diferents temàtiques vinculades a la psicologia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada