dilluns, 19 de setembre del 2016

Resultado de imagen de ajuntament d'esparreguera

ACTIVITATS PREVISTES PER A AQUESTA TEMPORADA

De la mateixa que en els darrers anys, continuo formant part d'un gran equip de professionals en el Centre Salut Sesrovires.
A partir com a novetat des de l'àmbit de la psicolgia clínica i sanitària el Centre Salut Sesrovires amplia la seva oferta d'atenció ja que a tota la meva trajectòria profesional s'afegeix les teràpies orientades a problemas sexuals i de parella. El Postgrau en Terapia Sexual i de Parella que he realitzat ho acredita.
La formació continuada és básica i fonamental per tal d'ajustar els coneixements adquirits en les formacions prèvies i en l'experiència adquirida per tal de poder-la anar adpatant a les noves necessitats que la societat ens planteja.
Per tant a l'atenció psicològica que es realitza a nens, adolescents i adults de manera individualitzada, ara també atenem a totes les parelles que presenten algún tipus de conflicte i que volen solucionar.


 

En segon lloc i com en el darrers anys continuo la meva col.laboració, sempre des del Centre Salut Sesrovires, RTV10 Ràdio i Televisió de Sant Esteve Sesrovires. La meva participació es produeix al programa "Freqüència Quotidiana", conduit per Montse López al 88.0 F.M de manera regular parlant de temes d'actualitat vinculats a la psicología.

Resultado de imagen de ajuntament sant esteve sesroviresResultado de imagen de rtv10



 
La meva activitat com a psicòleg especialista en problemas de salut mental també es dur a terme al municipi de Sant Boi de Llobregat, on des de fa molts anys hi treballo en el Servei d'Atenció Multidisciplinari.

SAM

   SERVEI D’ATENCIÓ MULTIDISCIPLINARI, S.L
C/ Francesc Pi i Margall, 108                                                                                                                   
08830 – Sant Boi de Llob regat  Tel. 93 630 48 02




 
Les meves incursions radiofòniques viatgen també per altres poblacions com Sant Adrià del Besós, on col.laboro també de manera regular al programa "La vida es ocio" de Ràdio La Mina, conduit per José Maria Izquierdo, on la meva participació també se centra en temes d'actualitat des del punt de vista psicològic em podreu escolar els dimarts de 19 a 21h al 102.8 F.M.

Resultado de imagen de la vida es ocioResultado de imagen de radio la mina

 

Igualment que en els darrers anys col.laboro també amb l'INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT  i amb diferents ajuntaments de la zona en el cicle de xerrades que sobre salut es realitzaen. En aquests moments ja tinc dues xerrades concertades.
 
La primera tindrà lloc el pròxim dimcres 28 de setembre a la Casa de la cultura d'Abrera. Aqui hi teniu l'enllaç



Resultado de imagen de icsResultado de imagen de ajuntament abrera


La segona xerrada qiue ja tinc concertada tind`ra lloc a Esparreguera i tractarà el tema dels Trastorns de la son. Tindrà lloc el dimecres 18 de gener de 2017. La informació no està encara disponible, però quan ho estigui us la faré arribar

Resultado de imagen de ajuntament d'esparregueraResultado de imagen de ics
 
 
 
Per altra banda i des d'abans de l'estiu treballo també puntuament a l'empressa de formació CRITERIA, cocretament com a formador dels cursos que s'orgaitzen sobre cossos de seguretat privada i que depenen del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
 
Resultado de imagen de criteria formacion

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada